Afco wedstrijden

After Work 2018

De After Work Commissie gaat ook in 2018 weer wedstrijden organiseren.
Deze wedstrijden staan open voor iedereen!

Het principe is een 9-holes inloopwedstrijd waarbij gestart wordt op hole 1 en er een inloopperiode is van 90 minuten per avond. De flights worden door de commissie ingedeeld op volgorde van inschrijving.

Er zijn maandelijks prijzen te winnen in deze competitie volgens het ringerscore principe. De vaste prijzen per maand zijn: heren 1ste , 2de en 3de plaats; dames 1ste en 2de plaats en de neary.

Daarnaast wordt er ook één birdie per persoon uitgereikt indien er één of meer birdies door de deelnemer zijn gescoord gedurende de maand.

De prijsuitreiking vindt altijd plaats op de eerste dinsdag van de maand volgend op die waarover de prijzen worden uitgereikt.

Daarnaast zijn er ook jaarprijzen te winnen waaronder een superbirdie en de nearest neary.

De jaarprijsuitreiking vindt plaats tijdens de seizoen afsluiting op de eerste dinsdag van de maand september.

De kosten voor deelname zijn € 2,00 per persoon (met eventueel een te betalen greenfee voor spelers zonder speelrecht).

De starttijden zijn:

In april van 17.00 uur tot 18.30 uur met uiterlijke aanmelding om 18.15 uur;

In mei t/m juli van 17.30 uur tot 19.00 uur met uiterlijke aanmelding om 18.45 uur;

In augustus van 17.00 uur tot 18.30 uur met uiterlijke aanmelding om 18.15 uur;

4 september 2018: van 17.30 uur tot 18.15 uur met uiterlijke aanmelding om 18.00 uur.

Het volledige reglement met onder andere de rekenmethode voor de ringerscore wordt op de website geplaatst onder nieuws Afterwork.

We hopen op veel deelnemers voor weer een mooi en sportief seizoen.

Namens de After Work Commissie,
Annet Bergsma

Klik hier om het wedstrijdregelement te lezen