Nieuwe Pro's stellen zich voor

Geplaatst: 27-01-2018

Beste Leden van Golfclub Harderwold,

Via deze weg maken we graag van de gelegenheid gebruik om ons voor te stellen. Wij, Jelle Tarnóczy, Bas van Haagen en Raymond Stoop zullen de nieuwe golfschool gaan vormgeven. We beseffen dat iedereen nog maar net bekomen is van het vertrek van Ivo. Wij wensen hem een mooie toekomst op zijn nieuwe club en gaan er alles aan doen om zijn ingeslagen weg van motiveren van de golfers op Golf4All voort te zetten.

Dan iets meer over ons. U zou ons bijvoorbeeld kunnen kennen van Edda Huzid Golfacademy. Daar zijn we onder andere actief met de golfschool en is ook ons fittingcenter gevestigd. Voor informatie over onze ervaringen in de golfwereld, verwijzen we graag naar

We willen graag ook op Golf4All proberen om zowel nieuwe als bestaande golfers enthousiast te maken voor de mooie golfsport. Middels competitietrainingen, themalessen, programma’s voor jeugd en senioren, begeleid trainen, kennismakingslessen; het zijn slechts een aantal voorbeelden waarmee we aan de slag willen gaan. Ook willen we graag iedereen laten profiteren van onze expertise in clubfitting. Hiervoor gaan we o.a. demodagen organiseren en kunt u voor advies omtrent clubs, trolleys en tassen altijd bij ons terecht.

Praktisch gezien zullen we de eerste weken van het jaar gaan starten met een rustige opbouw in de bezetting.. Gaandeweg zal dit breder uitgebreid gaan worden en streven we naar een echt “officieel” startevenement.

We hopen u de komende weken tegen te komen op of rond de driving range voor een persoonlijke kennismaking! Voor het boeken van de lessen kunt u terecht op www.golf4all-academy.nl waar meer informatie te vinden is over onze online lesagenda, lestarieven en dergelijke.

Met sportieve groet,

Foto toont (van links naar rechts: Jelle, Bas en Raymond)