Voorspelen

Regeling ontvangst competitieteams 2018

logo2Voorspelen/oefenen

De baanexploitant stelt competitieteams welke in de NGF competitie tegen Harderwold teams uitkomen in de gelegenheid om, met maximaal 7 spelers, tegen een gereduceerd tarief van € 25,00 pp (door de week) of € 30,00 pp (weekend) voor te spelen.

Mocht uw club of baan een hoger bedrag in rekening brengen, om bij u te mogen voorspelen, dan brengt onze baanexploitant U datzelfde tarief·in rekening indien uw team komt voorspelen op Harderwold.Voor het maken van afspraken over voorspelen/oefenen en of het reserveren van buggy’s kunnen de captains contact opnemen met de baanreceptie, telefoon (0320) 288185.

Wilt u een combi met overnachting?
Kijk dan op http://www.golf4all-harderwijk.nl/groepen/golf__overnachten

Horeca:

Op de speeldag wordt u bij de ontvangst koffie/thee door de vereniging aangeboden. Door het ontvangende team zal u, op basis van wederkerigheid, een lunchbuffet worden aangeboden.Na de wedstrijd is het mogelijk gebruik te maken van een diner.

Voor het diner wordt er een 2 en een 3-gangen diner aangeboden. De kosten hiervan bedragen resp. € 21,50 en € 25,00 p.p.  Het keuzemenu is als bijlage aan deze mail toegevoegd.
Het is van belang om de keuze binnen het menu tijdig kenbaar te maken aan de horeca van Harderwold. Tijdens de ontvangstdag zal er een formulier worden verstrekt waarbij per team geïnventariseerd wordt hoeveel personen vlees of vis willen eten.

De captains worden verzocht onderling afspraken te maken over verrekening van betalingen voor overige consumpties op de speeldag.

Reservespelers en spelen

Eveneens op basis van wederkerigheid is het mogelijk dat maximaal 1 reserve spelers/speelsters per team kan meespelen in de buffer. De captains kunnen hier onderling afspraken over maken.

Namen & Mailadressen Captains en data ontvangsten:
Zie onze website Golfclubharderwold.nl/nl/    menu: competitie 2017
Artikel: Competitie 2017 teams golfclub Harderwold

Wij wensen u veel succes in de competitie en een prettig verblijf bij de Golfclub Harderwold.
Met vriendelijke groeten,
Het competitiecoördinatieteam Golfclub Harderwold,