Harderwold baan

Het Golfresort Harderwold biedt veel mogelijkheden om van de golfsport te genieten. Is het om kennis te maken met het spel of is het om de vaardigheden te verbeteren of om met enige inspanning te kunnen ontspannen op onze golfbaan, bij ons bent u aan het goede adres.

Het Golfresort Harderwold is gelegen bij de Hanzestad Harderwijk aan de overkant van het Veluwemeer. Op het resort ligt een mooie 18-holes golfbaan, een PAR-3 Recreatiebaan en een Uitstekende driving-range met 22 overdekte afslagplaatsen.

Het Golfresort is vrij toegankelijk en de drempel ligt laag. Op onze PAR-3 recreatiebaan heeft u ook geen Golf Vaardigheids Bewijs (GVB) nodig om ervan gebruik te kunnen maken. Kortom, iedereen is welkom op ons Golfresort.

Op deze website vindt u alle informatie over onze 18 holes golfbaan, de PAR-3 recreatiebaan, de driving-range, arrangementen en de vereniging Golfclub Harderwold. Wij hopen u te mogen verwelkomen.

Bij vragen kunt u contact opnemen met de receptie: 0320 767686.