Competitie rapport 2017

Onze competitie teams hebben met wisselend succes deelgenomen aan de resp. competitie van het NGF.
We geven een samenvatting:
  • Zondag dames 1 degradeert naar de 2e klasse, de verschillen in speelsterkte (handicap) tov andere teams was te groot
  • Zondag heren 1 promoveert naar de 1e klasse en is kampioen geworden
  • Zondag heren 2 bereikte  plek 2 in haar competitie (4e klasse)
  • Zondag heren 3 mag volgend jaar zich verbeteren in de 5e klasse

Lees meer...

Competitie indeling 2017

ngf

De indeling, het programma en de uitslagen van Harderwold's competitie teams in de NGF competitie kunt u op deze pagina gewaar worden. U klikt daartoe op leesmeer en de betreffende Harderwold-selectiepagina ontvouwd zich voor U. Kies het juiste team en voila: De informatie is rechtstreeks ontleend aan de NGF competitie site.

Lees meer...

Regeling ontvangst competitieteams 2016

logo2Voorspelen/oefenen

De baanexploitant stelt competitieteams welke in de NGF competitie tegen Harderwold teams uitkomen in de gelegenheid om, met maximaal 7 spelers, tegen een gereduceerd tarief van € 25,00 pp (door de week) of € 30,00 pp (weekend) voor te spelen. Mocht uw club of baan een hoger bedrag in rekening brengen, om bij u te mogen voorspelen, dan brengt onze baanexploitant U datzelfde tarief·in rekening indien uw team komt voorspelen op Harderwold.Voor het maken van afspraken over voorspelen/oefenen en of het reserveren van buggy’s kunnen de captains contact opnemen met de baanreceptie, telefoon (0320) 288185.

Lees meer...

Competitie 2017 teams golfclub Harderwold

 
logo2Golfclub Harderwold neemt in 2017 met 10 teams deel aan de competitie:
3 heren teams, 1 dames team, 3 dames senioren teams en 3 herenseniorenteam
Veel spelers zijn nieuw en zullen zich moeten orienteren omtrent de regelgeving en gedrag in het kader van competitie spelen. Wij verwijzen  naar de betreffende artikelen.

Lees meer...

Competitie Reglement en Mores

ngf

Het reglement voor de competitie van 2017. Het reglement bevindt zich als bijlage aan deze tekst (met jaartal 2016). De informatie is rechtstreeks ontleend aan de NGF competitie site. Verder is er een pdf bestand waarin de werking van de "dubbel negen" wordt uitgelegd.
Bovendien is er een stuk aangehangen dat gaat over "uw" gedrag voor,  tijdens, en na een competitiedag in een luchtige toonzetting. Tenslotte, niet onbelangrijk, de verschillen in regelgeving en hantering van strokeplay en matchplay

Lees meer...

Competitie en Afstandsmeters

De Nederlandse Golf Federatie heeft besloten om het gebruik van afstandsmeters per 1 januari 2014 toe te staan bij haar nationale wedstrijden en in de NGF Competitie.

Hiervoor wordt een Plaatselijke Regel vastgesteld, zoals bedoeld in Regel 14-3 van de Golfregels. De NGF beveelt de clubs aan dezelfde Plaatselijke Regel in te voeren.

In de meeste andere Europese landen is het gebruik van afstandsmeters al toegestaan.

Lees meer...

Subcategorieën